Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

A Silver 2009 Kft. Nógrád megye meghatározó építőipari szereplője

Kivitelezési munkáink minőségét szakképzett és tapasztalt munkatársaink garantálják, projektjeink megfelelő alapanyag ellátottságáért salgótarjáni és pásztói tüzépeink felelnek.

Szolgáltatásaink megrendelőink igényeire szabva

Cégünk generálkivitelezéssel; műemléktemplomok, közintézmények, társas- és családi házak teljes körű felújításával; üzletek és gyárak szervizelésével; valamint homlokzati állványok bérbeadásával foglalkozik. A felmerülő piaci igényekhez alkalmazkodva 2014-től már fenyő fűrészáru, míg 2016-tól homlokzati hőszigetelő-rendszerek kereskedelmével is kibővítettük palettánkat. Ezt követően már az építőanyagok széles választékát kínáljuk salgótarjáni és pásztói telephelyeinken.

Hatékonyság és minőség Nógrád megyében

E sokszínű tevékenységgel és ezzel a háttérrel Nógrád megye meghatározó építőipari szolgáltatójává váltunk. Munkatársaink szakmai felkészültsége, segítőkészsége és tapasztalata garanciát kínál arra, hogy a beruházás kivitelezése minőségi formában történjen. Tüzépeink pedig megfelelő garanciát nyújtanak kivitelezéseink megfelelő alapanyag ellátására.

Tekintse meg néhány referenciánkat:

Épületfelújítás

Teljeskörű családi ház, lakás- és épületfelújítási munkáink képekben.

Generálkivitelezés

Családi házak, egyéb épületek generálkivitelezése képekben.

Műemlék épületek

Templomok és műemlék épületek felújításának kivitelezése képekben.

Válasszon minket!

Több, mint egy évtizedes működésünk óta számos elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy a minőségi munkára igény van. Folyamatosan kutatjuk a további fejlődési lehetőségeket, így a modern technológiák vagy a környezettudatos megoldások terén is készséggel állunk rendelkezésére.