Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Cégismertető a Silver 2009 Kft.-ről. Ismerjen meg minket!

„Nem gyorsan akartunk meggazdagodni, hanem lépésről lépésre felépíteni egy minőséget tükröző brandet.” Éppen ezért célunk a folyamatos fejlődés és szolgáltatásaink fejlesztése.

Deák Attila

ügyvezető

Deák Attila vagyok, a Silver 2009 Építő és Szolgáltató Kft ügyvezetője.

A vállalatot már gyakorlott közgazdászként, de mindössze 25 évesen alapítottam 2009 júliusában. Középtávú célom az volt, hogy egy olyan versenyképes, minőségi komplex építőipari szolgáltatást nyújtó céget hozzak létre, amely meghatározó volument képvisel majd Nógrád megyében. Motivált, hogy felépítsek egy olyan céget, amely saját piacán a legjobbak közül való a közepes nagyságú társaságok között. Szeretnék hosszú távon maradandót alkotni referenciáinkkal, és egy értékes brand-et kialakítani.

A cég alapfilozófiája és a fejlődés elengedhetetlen feltétele a folyamatos fejlesztés, a bővülő eszközpark, a növekedő gépjármű flotta, a modernizálás, a szakmai felkészültség és minőség.

Többek között generálkivitelezéssel, műemléktemplomok, közintézmények, társasházak, családi házak és lakások teljeskörű felújításával, áruházak, üzletek, gyárak szervizelésével, valamint homlokzati állvány bérbeadásával foglalkozunk. Az elmúlt időszak tapasztalataira építve, a változó piac igényeinek megfelelően felvettük tevékenységeink közé a fenyő fűrészáru és homlokzati hőszigetelő rendszerek kis- és nagykereskedelmét, de 2019-től már az építőanyagok teljes kínálatával állunk rendelkezésre új telephelyünkön a salgótarjáni Silver Tüzépen, 2020 őszétől már Pásztón és 2024 januártól pedig Isaszegen is várja szeretettel az érdeklődőket a legújabb építőanyag kereskedésünk.

Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk a magas minőségű termékek és szolgáltatások értékesítése mellett elkötelezett a szűk és tágabb társadalmat érintő ügyek felkarolása mellett is. Legyen szó új munkahelyek teremtéséről, a megyei sport és utánpótlás támogatásáról vagy megújuló energiák használatáról, mi igyekszünk példát mutatni ebben is!

„Az építőipar utolsó 15-20 évét látva egyértelmű, hogy nagyon fontos az energiatudatosság, fontosak az energetikai beruházások, a hőszigetelés, a megújuló energia felhasználása. Igazából mint magánszemély, mint vállalkozó, mint akármilyen döntéshozó, mindig ezeket a dolgokat veszem figyelembe, akár ügyféllel beszélek, akár a saját beruházásunkról van szó. Hosszú távon gondolkodunk és az volt a legfontosabb, amikor létrehoztuk a salgótarjáni irodánkat, hogy egy energiatudatos, minimális energiafelhasználású épületet létesítsünk, ami le van szigetelve, hőszigetelt nyílászárókkal van ellátva. Célunk volt, hogy ledes világítást, elektromos fűtést, hőszivattyút és napelemet használjunk. A kertben háromszáz tő rózsa várja a rovarokat és boldogítja a rá néző vásárlókat. Mindemellett optimalizáltuk a hulladékgazdálkodást és szelektíven gyűjtjük a szemetet.”